Зробити стартовою Додати в обране Написати листа

Кнопка сайту:

Головна Проповiдi
Для того, щоб перемогти, опозиція не повинна бути сильною, вона має буте нещасною. Садомазахізм опанував не тільки секс-шопи та жіночі журнали, він становить політичну моду. Штурм президентської Адміністрації - це застаріла естетика 1917 року. Натомість, страждати в наметах від холоду та міліціонерів - це “от кутюр”. Таке носять, точніше, з таким носяться в усьому світі. Захід любить нещасних і не любить агресивних
Люди поділяються на два категорії: на тих, хто краде, і тих хто не краде. У свою чергу, другі поділяються також на дві категорії: одні не крадуть із принципу, інші - з переляку. Так ось останні, а до них належить абсолютна більшість з нас, не мають права засуджувати тих, хто краде. Ви гадаєти, що це про Юлю? Ні - це про феодалізм
Останні події показали, що все значно гірше, ніж нам усім здавалося. Я маю на увазі карикатурний скандал. Мусульмани дають приклад християнам як потрібно реагувати. Нормальна реакція на образу святинь має бути саме така. Наша релігія передбачає любов до Бога. Бог потребує любові, а не жертви. Все, що ти робиш для Бога, ти маєш робити з любові. Якщо ти робиш лише з обов’язку, це не зараховується. Будеш горіти. Будеш скніти. Людина, яка любить, повинна проявляти в певних випадках гнів. Любов без гніву - це не любов. Онанізм, мабуть
Сховатися за компроміс, щоб вдарити з тилу
Я виходжу на вулицю, хоч волів би вийти в степ, купую в ларьку сигарети, замість того, щоб кинути туди гранату. Я йду на компроміси з системою не тому що люблю її, а тому, що боюся. Свій страх я можу виправдати тільки грандіозністю наших планів. Коли йдеш брати банк, дотримуйся правил дорожнього руху.
Кільцем звільнених зон Братство задушить систему. Спочатку ми візьмемо владу, а тоді вже переможемо на виборах. Якщо вибори на той час ще будуть в моді
“Інстинкт самозбереження і воля до смерті народжують силу. Бунт і дисципліна складають революцію”. БРАТСТВО не святкує поразок власного народу. Берестечко, Полтаву, Крути, смакування голодомору ми залишаємо демократичним мазохістам.
Традицію поразок необхідно руйнувати, а не перетворювати в культ. Ми зобов’язані заснувати традицію перемог. Римська імперія народилася у важкий час розгрому під Каннами. У цій битві Рим втратив дві армії і цвіт свого народу. Всі підкорені території впали. Всі союзники перейшли на бік ворога
Суспільство живе абстракціями та емоціями. А будь-які раціоналістичні схеми побудови суспільства є завідомо безглуздими. Ми з вами дуже скоро почнемо стикатися з критикою християнства так, як ми його знаємо. Ми сповідуємо віру інакше, ніж предки. Вони народжувалися в християнстві. А ми поставлені в ситуацію вибору. Одна справа – виростати в традиції, з дитинства сприймати певний асоціативний ряд і обряд, який вже тому є нам дорогим, що в ньому пройшло наше дитинство і нам зручно вірити саме в такий спосіб. І зовсім інша справа, коли нам доводиться вибирати віру. Тоді нам потрібно відповідати собі на власні питання: чому я обрав саме християнство? Тому, що релігія допомагає мені самоідентифікуватися? Тому, що у християнства багата традиція? Ми вважаємо себе християнами тому, що відчуваємо щось особливе у церкві? Це не так
За дві тисячі років християнства дуже багато видатних людей думали і писали на ці теми. Дуже багато великих філософів філософствувало навколо цих проблем, багато містиків ділилися своїми прозріннями і одкровеннями. Існує величезна кількість літератури, величезна кількість слів, які сформували навколо цього цілу стіну для розуміння. Все в нашій вірі ми сприймаємо через ті слова, які говорилися дві тисячі років після того, як було дане одкровення
Христа зустрічають пальмовими гілками при вході в Єрусалим. За кілька днів ті ж самі люди, з іще більшим завзяттям, вимагатимуть, аби Його розіп’яли. Популярність нічого не варта. Ті, хто має сякий-такий життєвий досвід знають, що любов і захоплення в одну секунду перетворюються на страх і ненависть
Монограма Ісуса Христа, складена із двох грецьких букв Х и Р (Xrіstos Pantokrator - Христос Вседержитель), що в написанні утворює хрест. Образ Господа Ісуса Христа. Найдавніший символ християнства починаючи з апостольських часів
Днями я давав інтерв‘ю з приводу американських дій в Іраку. Перше питання: де знімати? Звісно, на тлі мечеті. Поїхали на Татарку. Мечеть нівроку, солідна будівля. Все ще обнесена будівельним парканом. Ми розташувалися метрів за сто від неї. Рихтуємо камеру. Раптом з-за паркану вилазять двоє мусульман: тут не можна знімати. Готуються дати по печінці. Пройдіть до шейха, може він дозволить. В рідному місті Києві я маю питати дозволу на зйомку у шейха. Років через десять мені доведеться питати у шейха дозволу піти до церкви.

Нагадування патріоту


Нагадування патріоту. Ватні заходи в Україні

Насилие, деньги и секс в жизни Романа Шухевыча

Дмитро Корчинський. Поезії

Катехізис БРАТСТВА

Історія України ХХ ст.

Останні коментарі

Батальон Шахтарськ. Бій в Мар'їнці

Вступай до добровольчих загонів на захист України!

Атака на "Русское Радио"

В пошуках невідомого: об'єкт "Чорнобиль-2"

Хмара тегів